Financiering van uw zorg

Wie betaalt wat?

Zorg kost geld. Dat geldt voor zorg aan huis en voor zorg in een instelling. Voor u het weet, belandt u in een woud van wetten en regels en ziet u door de bomen het bos niet meer.

De weg door het woud van regelgeving

Senioren Zorg Makelaardij kent de regels en weet de weg. Elke situatie kent zijn eigen regelingen en tarieven. Welke kosten en vergoedingen zijn op uw situatie van toepassing? Wij helpen u bij deze ingewikkelde ‘papierwinkel’. Samen met u zoeken we uit welke zorg u nodig heeft. We brengen de kosten in kaart en kijken hoe we uw hulp, begeleiding en zorg gefinancierd kunnen krijgen. Ook vragen we bij de juiste instanties indicaties en verzoeken tot financiering aan. Niet alleen uw zorg, ook de financiering ervan wordt goed geregeld. Dat geeft rust.

Geen beheer van uw zorgbudget

Senioren Zorg Makelaardij verricht uitsluitend de aanvraagprocedure voor u, vraagt her-indicaties aan en kan voor u  het contact met Zorgkantoor en CIZ onderhouden. Wij nemen nooit het beheer over de financiële middelen van uw begeleiding en/of zorgbudget over!

Wanneer u het lastig vindt om uw financiën op orde te houden en betalingen te verrichten, dan hebben wij zeer betrouwbare partners die dat met zorg en aandacht voor u kunnen doen.Wilt u meer weten over kosten en financiering van uw zorg? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

info@seniorenzorgmakelaardij.nl085 – 876 95 95