Eenzaam? U bent echt de enige niet.

Eenzaamheid

Eenzaamheid is niet zichtbaar, zoveel mensen om u heen kampen met dit probleem zonder dat u dit weet. Sommige mensen schamen zich ervoor. Weet u nog, eens had u altijd een druk leven, drukke baan, veel vrienden en dus afleiding. Waarom is het nu anders? Uw kinderen ver weg, allemaal druk met werk en het opvoeden van hun eigen kinderen? Liep uw leven anders en heeft u geen kinderen. Heeft u geen partner meer en zijn de vrienden om u heen in de loop der jaren langzaam weggevallen. Dan wordt het nu wel heel erg stil en ongezellig om u heen. De kans is aanwezig dat een eenzaam gevoel uw leven binnen sluipt.

Even bellen?

Wij helpen u graag om deze eenzaamheid te verlichten. Een paar keer per week, of dagelijks een telefoontje. Even horen hoe het er mee gaat. Luisteren wat u bezig houdt. Misschien zelfs een oplossing aandragen voor iets waar u mee zit. Een praatje over vroeger? Liever een gesprek over het nieuws van vandaag. Of alleen even een belletje ’s ochtends vroeg? ‘Goedemorgen, hoe is het bij u? Heeft u goed geslapen? Een hele fijne dag. Als er iets is bel dan gerust. Tot morgen.’ Het kan allemaal, kortom maak eens een praatje.

Hoe werkt het

U heeft keuze uit verschillende mogelijkheden. Dagelijks een praatje of twee keer per week contact? Of ’s ochtends en ’s avonds even horen hoe het is. U bepaalt hoe u het ingevuld wilt hebben. Op eenvoudige en betrokken manier proberen wij de eenzaamheid te doorbreken. Aarzel niet en neem vandaag geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.