Bijkomen in Frankrijk

Bijkomen in Frankrijk voor Mantelzorgers

Drukte kan op een gegeven moment overslaan in ‘druk’.  Zorgt u voor uw partner, of uw ouders?  Dan merkt u misschien dat die druk haar weerslag heeft op uw fysiek en mentaal functioneren.           
Wilt u even ontsnappen aan die drukte?  Ontsnappen aan de ‘druk’?
Ervaart u een leegte na het overlijden van uw partner of een van uw ouders voor wie u jarenlang gezorgd heeft? De boog staat niet langer gespannen, wat nu. Bijkomen?

Hoe zag uw leven eruit voordat u ondergedompeld werd in ‘het zorgen voor?’
Tijd om frisse Franse landelijke zuurstof in te ademen.  Zodat u daarna fysiek en mentaal weer lekker kunt functioneren? Voelt u het kriebelen. Voelt u de zin tot bezinning al komen? Bijkomen is mogelijk in diverse dorpjes in de Perigord. Meerdere mensen gingen u voor om tot rust te komen. Ruikt u in de verte die frisse lucht in de Franse Dordogne?

Echt even tijd voor U!

Misschien een droom, immers uw totale leven wordt of werd opgeslokt door ‘zorgen voor.’ Het kan ‘echt even tijd voor U’!
Is het uw doel om alleen die frisse lucht in te ademen? Doelloos luieren kan immers ook een doel zijn. Lekker niksen met een heerlijk glas Franse wijn, een boek lezen, wandelen, muziek luisteren, muziek maken, stadjes in de Perigord te bezoeken?

Tegelijkertijd bieden wij u de mogelijkheid om met een van onze coaches in overleg te gaan over hoe u eenmaal terug in Nederland de zaken anders zou kunnen aanpakken.Zo bent u beter bestand tegen drukte.

Doelloos luieren en doelen bereiken?

Al naar gelang de duur van de periode die u in Frankrijk verblijft, kunt u aanvullingen doen in uw dagprogramma. Buiten bezig zijn, kanoën, paardrijden, in de bossen wandelen of (kunst) schilderen. Of eindelijk weer eens tijd om uw instrument te bespelen.

Fris er weer tegenaan!

Mogelijkheden tot coaching, zoals in overleg met de mantelzorgcoach om te zien hoe u eenmaal terug in Nederland de zaken anders zou kunnen aanpakken. Hebt u een beginnende burn-out ten gevolge van het mantelzorgen hierin bieden wij u samen met onze partners de mogelijkheid om weer beter te gaan functioneren. Heeft u ten gevolge van het mantelzorgen problemen met uw werkomgeving? Dan kunt u gebruik maken van onze ervaring in overleg met werkgevers en instanties voor deze situaties. Denk bijvoorbeeld aan terugkeer in uw functie, of juist liever niet….
Wat zou u willen? Zo ervaart u bij terugkomst minder drukte en druk.

Dromen van vakantie ……


Met onze checklist in de hand kunt u uw verblijf in Frankrijk van A tot Z regelen.
Door onze ervaring regelen wij alles rondom de zorg van uw naaste tijdens uw vakantie’. Zodat u een droomvakantie kan beleven.
Tijdens uw vakantie wordt deze zorg ook continu gemonitord zodat u echt zorgeloos tot rust kunt komen. Wilt u liever samen met ons de hele vakantie regelen? Dat is geen probleem. We nemen samen de checklist door en u bepaalt welke punten wij regelen en welke punten u zelf regelt.
Uw verblijf en de zorg van A tot Z geregeld door ons? Ook dat kan.

Kiest u voor coaching?

Wanneer u voor een van deze vormen van coaching in aanmerking wilt komen, vindt vooraf een intake plaats. Van te voren stellen we dan samen met u een programma op. Zo kunt u uw doelen helder stellen en kunnen goede afspraken worden gemaakt voor een mooi resultaat. Voor elke gast wordt een persoonlijk programma opgesteld.

Kosten van uw verblijf

De tarieven voor uw verblijf in Frankrijk zijn afhankelijk van een aantal factoren. Om te beginnen periode waarin uw vakantie valt. Komt u met het vliegtuig, de auto, de bus?
Wij kennen alle maatschappijen en wegen die naar dit mooie plekje leiden. Zo zorgen we ervoor dat u op de goedkoopste of zo u wilt, op de snelste manier in Frankrijk aankomt. Wilt u overnachten in een van de gites, appartement of op een eenvoudige kamer? Of kiest u voor grote luxe in het nabijgelegen eeuwenoude Hotel de Bouilhac.
Maakt u gebruik van coaching of niet, welke activiteiten wilt u ondernemen, etc.
Vooraf maken wij een offerte voor u op. Zo heeft u een beeld heeft wat de kosten van  uw droomvakantie zullen zijn.

Voor meer informatie nodigen wij u van harte uit om geheel vrijblijvend contact  met ons op te nemen.