Niet pluis gevoel

MemoiresHet niet pluis gevoel

Merkt u dat uw eigen geheugen u steeds vaker in de steek laat, of juist dat uw dierbare steeds vaker dingen vergeet, dan heeft dat een enorme impact op uw dagelijks leven. Zowel de diagnose dementie, als de periode die eraan vooraf gaat, zijn praktisch en emotioneel belastend. Hoe harder het geheugen achteruit gaat,  hoe lastiger het wordt om thuis goed te blijven functioneren.

Hoe gaat het met u

Praktische problemen zijn vaak goed op te lossen. Maar emotioneel? Hoe gaat u om met het gevoel dat u zelf de grip op het leven aan het verliezen bent? Of hoe voelt het als uw partner steeds meer afhankelijk van u wordt?

De omgeving

Als naaste of mantelzorger ziet u uw dierbare met kleine stapjes achteruitgaan en onzeker worden.  U ziet gevaarlijke situaties ontstaan waar een oplossing voor nodig is. (Mantel)zorg is weliswaar heel dankbaar, maar kan ook zwaar en belastend worden, maar verhuizen naar een verpleeghuis is voor u en uw dierbare geen optie.

Veilig en vertrouwd

Als de geheugenproblemen erger worden en alleen zijn niet meer veilig en verantwoord is, kunnen wij u op veel verschillende manieren begeleiden en ondersteunen. Gewoon thuis, waar het vertrouwd is.

Wij komen bij u langs en brengen met zorg en aandacht in kaart waar uw specifieke behoeften liggen. Door het aanbieden van begeleiding en zorg op maat, kunnen wij een groot deel van de praktische en emotionele problemen die dementie met zich meebrengen oplossen. Wilt u meer weten, neem dan contact met ons op.

 

info@seniorenzorgmakelaardij.nl085-876 95 95